Efecte speciale la nunta ta

Spectacolele pirotehnice oferite de firma noastra sunt de o calitate superioara si au efecte deosebite si sunt operate in permanenta de un tehnician profesionist autorizat. Folosim produse cu efecte diversificate alese cu grija pentru fiecare eveniment oferindu-va de fiecare data un moment pirotehnic indiferent de ocazie (nunta, majorat, botez sau celebrari diverse).

Activăm pe piata din Constanța din anul 2013 furnizând spectacole de artficii atât clienților din zona VIP (LOFT, EGO, FRATELLI) cat si tinerillor casatoriți.

Va oferim un spectacol de artificii in aer liber de o intensitate extaordinara, cu diverse efecte pirotehnice cu 4,5 sau 6 lovituri pe secunda cu plecare in V sau Y la o inaltime de 70 - 100 -150 metri din doua pozitii simultan, asistat tot timpul de personal profesionist autorizat

Oferta noastra variaza in functie de durata spectacolului pirotehnic, de numarul de puncte de tragere si numarul de lovituri pe secunda.

Mai jos aveti cateva modele de efecte pirotehnice pe care le poti avea la evenimentul tau!

Toate tarifele noastre includ:
  • personal tehnic profesionist prezent pe toata durata evenimentului;

  • cheltuielile de instalare si dezinstalare a echipamentului tehnic;

  • toate autorizatiile aferente spectacolului pirotehnic

Alege pachetul potrivit pentru
evenimentul tau!

Descopera Pachetele Noastre de Preturi

Efecte artificii

Artificii de interior

Acest tip de artificii este folosit pentru a evidentia un moment special al spectacolului sau evenimentului. Datorita faptului ca acestea au o ardere la rece si nu scot fum, ele pot fi folosite atat in momentele culminante ale unui concert, dar si in cadru restrans cum ar fi in momentul de deschidere al nuntii si anume dansul mirilor.

Pentru a veni in sprijinul vostru, am creat mai multe pachete astfel incat nunta ta sa fie spectaculoasa
Vezi Pachetele de Preturi