Spectacol de artificii

Oferim o gama variata de solutii pirotehnice incepand de la artificii de tort pana la spectacol de artificii de exterior de intensitate medie, mare sau maxima cu 1, 2 sau 3 puncte de tragere pe fond muzical pentru nunta sau orice alt fel eveniment.

vezi oferta

Lumini

Ne propunem ca prin intermediul luminilor sa cream un cadru de vis, evidentiind prin lumini ambientale arhitectura locatiei, iar prin scena de lumini si ecranul led ducem la urmatorul nivel prestatia muzicala a interpretilor.

descopera oferta

Baloane din sapun

Una din atractiile principale pentru copii sunt baloanele de sapun. Cu ajutorul echipamentului profesional de iti punem la dispozitie pe durata evenimentului aceasta sursa nelimitata de distractie, de care se vor bucura atat copiii cat si parintii.

Daca ai un eveniment la care vor participa multi copii, nu mai sta pe ganduri si adauga masina de baloane din sapun in lista de organizare si contacteaza-ne pentru a verifica disponibilitatea.

Fum greu (gheata carbonica)

Un must-have al dansului mirilor, fumul greu sau gheata carbonica impreuna cu artificiile cu flacara rece de interior ajuta la reusita unui inceput de exceptie a evenimentului.

Creeaza un moment de basm memorabil pentru voi si invitatii vostri. 

Descopera oferta

Zapada artificiala

O noutate pentru petrecerile de la malul marii o reprezinta masina de facut zapada. Cu ajutorul acestui echipament profesional aducem efectul de zapada in cea mai nebuneasca petrecere sau, in combinatie cu fumul greu, intr-un moment magic de poveste.

Alege pachetul potrivit pentru
evenimentul tau!

Descopera Pachetele Noastre de Preturi